onsdag 13 juni 2012

Applikationer

Jag har upptäckt att applikationer är väldigt roligt att göra, önskar bara att jag kunde måla vad som helst ur fantasin.
Vi skulle med barnen till en kompis och fota så jag bestämde mig för att sy t-shirtar med applikationer.

Först ut blev äldsta sonens t-shirt. Där hade jag verkligen inga idéer men till slut på Ottobres hemsida hittade jag denna skellettödla. Jag kan säga att jag ångrade mig några gånger på vägen. När den va färdig beställde jag en applikationsfot för att jag lättare skulle kunna se när jag syr.


Sen va det nästa man på tur. Jag letade efter insekter och stötte på en likande spindel. Kroppen är i velour och ögonen är kamknappar. Ben är tät zicksacksöm och nätet är förstärkt raksöm.


Till slut va det dotterns tur. Det skulle egentligen bli en sjöhäst men den blev för stor och jag orkade inte rita om så det blev en groda istället.

Tygerna är ernsttyger köpta på Tygladan. Mudd från stoff och stil och tygerna till applikationer är från lite olika ställen.

Mönstret är från Ottobre.

2 kommentarer:

  1. Vilket jobb du har gjort med dina applikationer! Speciellt grodan är jag imponerad av!

    SvaraRadera
  2. Men vad du är duktig!!! Kanon snyggt!

    Sorry för att jag inte svarat på kommentaren - såg den inte förens nu =/ (brukar ju få mail om de - men inte denna gången tydligen =/)
    De randiga är som prickarna och de andra tygerna! (om du menar tjockleken!)

    SvaraRadera